ул. Марин Д. Христов 18
София,
България
23.3007458
42.7145516
UserLikes
Име:

ВЕДА - ЧАСТНО НЕМСКО УЧИЛИЩЕ

Адрес: София, ул. Марин Д. Христов 18
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.wedaschule.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Училища - специализирани
Дейност:

Частно немско училище. Ясла и детска градина. Основно училище (гимназия).

Ключови думи: частна детска градина веда, немски език, schule weda, частна детска градина, частно основно немско училище веда
  • catalog.bg
  • ВЕДА - ЧАСТНО НЕМСКО УЧИЛИЩЕ

Галерия


ВЕДА - ЧАСТНО НЕМСКО УЧИЛИЩЕ ВЕДА - ЧАСТНО НЕМСКО УЧИЛИЩЕ ВЕДА - ЧАСТНО НЕМСКО УЧИЛИЩЕ


Сподели във Facebook






За нас

Частно училище с изучаване на немски език ВЕДА е съвременен образователен комплекс с ранно чуждоезиково обучение, създаден през 1998 г., за да отговори на все по-високите изисквания на родителите към знанията и уменията на учениците, към учебната среда и не на последно място – към индивидуалните грижи за децата.


Образователен комплекс ВЕДА се състои от целодневна детска градина, основно училище и профилирана гимназия, чиито цели са обучението, възпитанието и отглеждането на детето и ученика от 1,5-годишна възраст до завършване на средното образование.


Чуждоезиковото обучение по немски и по английски език е насочено към получаване на международно признати дипломи и сертификати – Sprachdiplom II, Test DaF и Cambridge Certificate.


Предлагаме и билингвално обучение – на немски и български език – по история и цивилизация, химия и опазване на околната среда, физика и астрономия, странознание и музика. Преподаваме по учебници, използвани в Германия, за деца, чийто роден език е немският.


Частно училище ВЕДА е DSD Schule: ние сме част от международната верига училища, лицензирани от германското културно министерство, които подготвят учениците от гимназиалната степен за получаване на Sprachdiplom – международна диплома за владеене на немски език с най-висока степен на валидност за прием в германските университети.


Във ВЕДА е създаден възпитателен модел, чиято крайна цел е формирането на толерантни млади хора, с култура на поведението, умения за общуване, подготвени за работа в екип и с изявени лидерски качества.


Посетете ни, за да се уверите сами в качеството на обучението и взаимоотношенията във ВЕДА. С удоволствие ще Ви помогнем да усетите атмосферата на нашето училище. Обадете ни се по телефона или ни напишете имейл, за да организираме Вашето посещение.

 
Открийте ни в Google+